Redőnyök, rollók

A redőnyök és rolók kiváló minőségű PVC vagy alumínium lécből készültek, poliuretán kitöltéssel, vagy anélkül. Kiváló hőszigetelő, ami fenntartja a kellemes hőmérsékletet az élettérben, a nyár folyamán semlegesíti a magas hőmérsékletek kihatását, míg télen melegen tartják otthonát.

A redőnyökkel teljes sötétet lehet elérni a szobában, amellyel védelmezheti családját a naptól, de részben a zajtól is, mivel amellett, hogy poliuretán hőszigetelő tulajdonságokat is tartalmaz, amellett hangszigetelő hatásuk is van. A redőnytok lehet külső vagy belső, attól függően hogy milyen telepítést választ. Az ablak felett a fal vonalában, vagy a homlokzat külső oldalán.

A redőnyök, ugyanúgy lehetnek egy vagy két szárnyúak, és elektromos motort is tartalmazhatnak.

PVC roletna

Garázsajtók

Partnereinkkel együttműködve tekercses és szekcionált garázsajtókat vagyunk képesek felkínálni, motorosat, vagy motor nélkülit,távirányitással.

PVC garazna vrata

Szúnyoghálók

Hengerelt szúnyoghálók, tekercses szúnyoghálók

A szúnyoghálókra az igény évről évre nől, és hamarosan lényeges elemet fog képviselni, ugyanúgy mint a redőnyök is. Jó minőségű PVC és alumínium profilokból készülnek, kiváló minőségű üvegszálas hálót tartalmaznak, mely ellenáll nap a hatásának és a mechanikai sérüléseknek. A hengerelt vagy tekercses szúnyoghálókat ablakra valamint ajtóra is lehet szerelni és így a nyári hónapokban, teljes védelmet biztosítanak a rovarok ellen.

Szúnyogháló ajtó

A szúnyogháló ajtókat alumínium profilból gyártjuk, PVC tok-kal, vagy anélkül, attól függően, hogy erkely vagy bejárati ajtóra vannak szerelve. A bejárati ajtókon szükséges a PVC tok, ez egyfajta kilincs puffert képez.

Ablakpárkányok

Színben vagy tiszta fehér PVC anyagból, 15-60 cm-es méretekben készültek. A növekvő igények kielégÍtésének, óriási figyelmet szentelünk arra, hogy minőségi partnert találjunk a gyártáshoz.

PVC prozorska daska