Ajtó-Ablak Diszkont

Ajtó-Ablak Diszkont Kft. egy családi vállalkozás, amely 2007 óta működik. Az értékesítési programunkat PVC szimpla és dupla ablakok, erkélyajtók, belső és bejárati ajtók (üveges vagy díszitő panelból) képezik.

“Ajtó-Ablak Diszkont KFT” az “Euro Hram” csoportnak a tagja és legnagyobb viszonteladó. Eladási hálózat több mint 100 eladó helyből ál egész Szerbiában. Pillanatban négy telep helyünk van Szerbiában: Szabadka, Újvidék, Veternik és Inđija, 2014. májusától pedig Budapesten is megnyitotunk. Kopcsolotot tartunk épÍtó anyag kereskedelni központokkal, és azok keresztűl növelünk eladási hálozatunkat umesto hotozatunkat.

Ablakaink és ajtóink megőrzik az otthonuk melegségét a leghidegebb napokban is.

PVC profil

Tanúsítványok és szabványok fejlesztése

Szavatosság

A szavatosság Ajtó-Ablak Diszkont KFT doo –ban vásárolt termékekre vonatkozik. A garancia csak akkor érvényes, ha a telepítést szakképzett személy Ajtó-Ablak Diszkont KFT doo által felhatalmazott személy végezte. Önálló telepítés / másik fő telepitése/ esetében a garancia nem érvényes. Garancia a garancia tanúsítvány nélkül nem érvényes. A vevő, saját aláirásával egyezik a kiszálitott minőséggel, árral, telepitési feltételekkel és garanciával.

Proline PVCsistemi d.o.o. elkötelezett hogy a javitást/reklamációt lehető leghamarabb elvégzi, A garancia csak a termékek megfelelő karbantartás és kezelése esetében érvényes. A garancia nem vonatkozik fizikai károsodásokra, törésekért vagy bármilyen állapotokért melyeket nemmegfelelő kezelés okozta.

A garancia csak abban az esetben érványes, ha karbantartó és vevő áltan van aláirva és hitelesitve. A jótállási idő 3 év vasalatokra, valamint 10 év a profilokra, a telepités napjától számolva, amelyet a garancialevél hátoldalán tüntetik fel.